Titanfall 2: Ultimate Edition
Titanfall 2: Ultimate Edition
3 390 Ft

Titanfall 2: Ultimate Edition

Támogatás

Minden támogatót XBOX konzol.

Tartalma:

  1. Titanfall 2 base game
  2. Ion Prime and Scorch Prime upgrades
  3. 6 Exclusive Deluxe Warpaints
  4. 6 Exclusive Deluxe Nose Arts
  5. 2 Deluxe Camos
  6. Exclusive Deluxe Callsign
  7. Jump Start Pack
Megjelenés
2017. 08. 01.
Változat
Ultimate Edition
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
3 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek

Fedezze fel a titánok és a pilóták kapcsolatát egy teljesen új egyjátékos módban. Amíg Militia Rifleman-ként kezdi, nagy törekvései vannak arra, hogy egy nap Pilótává váljon. Összefogva a Titannal egy olyan útra indulhat, amelyet soha nem az Ön számára szántak ... vagy mégis? A Media már megjósolta, hogy ez a multiplayer lesz az év legjobbja, és semmilyen mentség arra, hogy egy tapasztalt játékos ne próbálja ki! A Titanfall 2 ott folytatja, ahol a Titanfall abbahagyta, és ugyanazt a pörgős játékmenetet nyújtotta, ugyanakkor arra épül, amit a rajongók látni akartak. Hat új Titan áll rendelkezésre új pilóta képességekkel is.

Emellett az új térképek és a kibővített testreszabási rendszer teszi ezt a legmélyebb multiplayer élményt. Túl gyakran látjuk, hogy a játékfejlesztők a játék élettartama alatt később fizetnek a DLC-kért vagy a kiegészítő tartalmakért. Titanfall 2-vel nem! A Titanfall 2 számára később létrehozott kiegészítő tartalmak többsége teljesen ingyenes lesz, beleértve az új térképeket és vadonatúj játékmódokat! Ezeket a letisztult, friss titánokat új hangeffektusokkal és pusztítóan új kivégzésekkel vívják. Mi a jobb, mint egy vadonatúj Titan? Testreszabható! A Deluxe Edition használatával azonnali hozzáférést biztosít az Excalibur Chrome Warpaints-hez, minden Titanhoz egyet.

Tegye fel személyes jelét a Titanra a Thunderbird Nose Arts segítségével. Válassza ki a jelvényét, és ismerje el. Taktikai előnyt keres? A Deluxe Edition éppen azt nyújtja Önnek, amire szüksége van: a Splinter Ocean és a Quantum Ocean camosokat, amelyeket alkalmazhat minden Titánra, pilótára és fegyverre. Győződjön meg róla, hogy ellenségei pontosan tudják, ki viszi ki őket az exkluzív Gold Caliburn Callign segítségével. Ugrás kezdő csomag Azonnal kinyitja az összes Titan és Pilot osztályt, és 500 kreditet biztosít Önnek a terhelések, kozmetikumok és felszerelések kinyitásához. A csomag 10 Double XP tokent és egyedi warpaint bőrt is tartalmaz az Underground R-201 Carbine számára.

Adatok
Gyártó:
Electronic Arts Inc.
Cikkszám:
MAXD527288
Aktiválási útmutató

Termékaktiválás Microsoft fiókon keresztül.

Jelentkezzen be arra a személyi számítógépre, amelyen aktiválni szeretné a játékot.

A kezdőoldalon kattintson a Start ikonra, majd a Microsoft Store ikonra. 

Kattintson a Játékok fülre.

Keresse meg az aktiválni kívánt terméket.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!