Titanfall 2
Titanfall 2
3 390 Ft

Titanfall 2

Rendszerkövetelmény
OS Win 7 64
CPU Core i3-4130T 2.9GHz / FX-4200
RAM 8 GB
GPU GeForce GTX 660 / Radeon HD 7850
HDD 45 GB
Megjelenés
2016. 11. 28.
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
3 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek

Pilóta és Titan Egyesül

Hívja le Titánját, és készüljön fel egy izgalmas első személyes lövöldözős élményre a Titanfall® 2-ben! A folytatás egy új egyjátékos kampányt mutat be, amely a Pilot és a Titan kapcsolatát tárja fel. Vagy robbanthat végig egy még innovatívabb és intenzívebb multiplayer élményen - 6 új Titánnal, halálosan új Pilot képességekkel, kibővített testreszabással, új térképekkel, módokkal és még sok minden mással. 


FŐBB JELLEMZŐK 

Tapasztalja meg a magával ragadó, egyjátékos történetet. A Titanfall® 2 egyjátékos kampányt tartalmaz, amely tele van akcióval és ötletes fordulatokkal. Játssz egy ellenséges vonalak mögé szorult Militia puskásként, aki egy veterán Vanguard-osztályú Titannal találkozik. Kettejüknek együtt kell működniük egy misszió fenntartása érdekében, amelyet soha nem szántak nekik. 

Élvezze a többjátékos akciót, amely egyedülálló. A folytatásban a játékosok többet adnak az adrenalinnal teli többjátékos harcból, amire a franchise-tól számítottak. Vigye a gyors tempójú, első személyű akciót a következő szintre több Titánnal, holtabb pilóta képességekkel és még sok minden mással. És feltétlenül álljon ki a káosz közepén új, kibővített Pilot, Titan és loadout személyre szabási lehetőségekkel! 

Csatlakozz barátaidhoz a határon A  Titanfall® 2 bemutatja a Networks-et, a Titanfall® 2 közösségi szövetét, amely új, gyors és egyszerűvé teszi a szívdobogó cselekedetek megtapasztalását régi barátaival. Akár a társasági, akár a versenyképes játékot kedveli, létrehozhatja vagy csatlakozhat a tökéletes hálózathoz, amely megfelel Önnek és személyzetének. 

Adatok
Gyártó:
Electronic Arts Inc.
Cikkszám:
MAXD853807
Aktiválási útmutató

 

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

 

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!