The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
990 Ft

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition

Rendszerkövetelmény
OS: Windows XP/Vista/7
CPU: Intel 2.2 GHz Dual-Core, AMD 2.5 GHz Dual-Core
RAM: 1.5 GB (Win XP), 2GB (Win Vista/Win 7)
GPU: GeForce 8800 (512 MB), Radeon HD3850 (512 MB)
HDD: 25GB
Raktáron
Elektronikus termék
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

A játékban Geraltot alakíthatod - egy hivatásos szörnyvadászt, aki Temeria Királyságának politikai viszályaiba keveredett azáltal, hogy segített megakadályozni a Lángoló Rózsa Rendje által szervezett felkelést. Röviddel később megmentette Foltest király életét egy witcherszerű orvgyilkostól, és azóta is testőrként szolgálja a királyt, aki arra törekszik, hogy békét hozzon a királyságába. A Rend utolsó erődítményei is letették a fegyvert a királyi hadsereg előtt, de egy feladat még maradt - La Valette bárónő bejelentette kiválását a birodalomból, várát pedig be kell venni. Egy hónappal a megkísérelt merényletet követően Foltest seregei a La Valette kastély kapui előtt állnak, a végső támadásra készülődve. Geralt – még mindig Foltest oldalán – képtelen arra, hogy elkezdje személyes küldetését és felderítse a titokzatos orvgyilkos eredetét és személyazonosságát…

Az új, ultra-modern REDengine-nek köszönhetően a The Witcher 2: Assassins of Kings még gyönyörűbb grafikával és kifinomult játékmechanikával rendelkezik, melyek a játékosokat a videojátékokban valaha létrehozott legélettelibb és leginkább hihető világba repíti.

A realisztikus, nem-lineáris történetmesélés terén felállított új etalonnal a The Witcher 2 egy felnőtt, gondolatokat ébresztő mesét sző, a PC-n valaha megjelent egyik legösszetettebb és legegyedibb szerepjátékot létrehozva. Epikus története mellett a játék komplex harcrendszerrel rendelkezik, amely egyedülálló módon ötvözi a dinamikus akciót a taktikai mélységgel. 

Adatok
Gyártó:
CD Projekt RED
Cikkszám:
MAXD271391
Aktiválási útmutató

Látogasson el a https://www.gog.com oldalra.

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába (vagy amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

Látogasson el a https://www.gog.com/redeem oldalra.

Írja be a termékkulcsot, majd kattintson a "CONTINUE" gombra.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!