The Sims 4 Eco Lifestyle
The Sims 4 Eco Lifestyle
5 690 Ft

The Sims 4 Eco Lifestyle

Rendszerkövetelmény
OS Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
CPU 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+
RAM 4 GB 
GPU NVIDIA GeForce 6600, ATI Radeon X1300, Intel GMA X4500
HDD 16 GB
Megjelenés
2020. 06. 05.
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
5 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 114 Ft
Részletek

Elég a szemétből és a szmogból! Költözz egy együttműködő, tenni akaró simekből álló közösségbe a The Sims 4 Eco Lifestlye kiegészítőben és légy Te a változás elindítója Evergreen Harborban! Döntsd el szomszédaiddal együtt, milyen projektet valósítótok meg a közös térben, csökkentsétek közösen ökolábnyomotokat és figyeljétek, ahogy a környék átalakul!

Fenntartható életstílus

Használj kevesebbet, használd többször, hasznosítsd újra! Ez nemcsak a környezetnek jó, de egy csomó simoleont is megspórolhatsz! Termeld meg saját áramod és vized szélkerekekkel, napelemekkel és harmatgyűjtőkkel, vagy termeld meg otthon a saját élelmiszered az új függőleges kertben, hogy igazán nagy hatással lehess a világra! Vagy menj egy lépéssel még tovább és nézd meg, milyen használható cuccokat találhatsz a szemétben! A fellelt dolgokból gyertyákat és sok minden mást készíthetsz egy kis leleményességgel!

Egy együttműködő közösség

Lépj kapcsolatba szomszédaiddal az új szavazótábla segítségével, ami minden héten új, közösségi megmozdulásokat tartalmaz. A simek megszavazhatják, hogy több testmozgásra szeretnének lehetőséget teremteni, vagy mindenkinek saját újrahasznosítót szeretnének, mindenki hallathatja hangját a közösségben. A Te szavazatod is számít! Kampányolj ötleteid mellett, alakítsd ki kapcsolatokat a környék kézműveseivel, technikusaival,  aktivistáival és közös erővel megvalósíthatjátok a szerintetek legnagyobb segítséget jelentő projekteket!

Változtasd meg a világot!

Figyeld meg, hogyan változtatják meg körülötted a környéket döntéseid! Annak függvényében, milyen energiaforrásokat választasz, hogyan tervezed meg otthonod, és milyen akciótervekre szavazol, segítenek jobbá tenni a környezeted, a szmogos levegőt pedig idővel kristálytiszta égbolt válthatja fel! Ha viszont nem teszel semmit és a szemét felhalmozódik a város körül, a természet visszavonul, viszont az épületek és környékük kivirulnak, ha segítesz visszaszorítani a szennyezést. Minél többet tettél a közös jóért, annál nagyobb esélye van, hogy még az északi fényt is elcsípheted simjeid feje felett!

A kukában nem minden szemét!

Meglepődnél, mi minden használható akad a szemetesben, Sims 4 Eco Lifestyle-ban pedig simjeid is visszaszerezhetnek kincseket az eldobott dolgok közül! Házadat szinte ingyen berendezheted egy-egy felújított, vagy megtisztított bútordarabbal, sőt, még bútoraidat és ruhatáradat is összehozhatod simoleonkímélő módon, de ez nem jelenti, hogy engedned kéne a stílusból!

Adatok
Gyártó:
Electronic Arts Inc.
Cikkszám:
MAXD240819
Aktiválási útmutató

 

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

 

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!