The Sims 4: Bundle Pack 5

Rendszerkövetelmény
OS Windows 7 64 bits
CPU Core 2 Duo E4300 1.8GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
RAM 2 GB
GPU GeForce 6600 GT / Radeon X1300 256MB
HDD 9 GB
Megjelenés
2017. 06. 22.
Szállítási költség
Ingyenes
Nincs raktáron
Elektronikus termék
Részletek

Imádod a Sims-játékokat, de nem szeretnél belevágni kiegészítők nélkül? Válassz különböző Sims Bundle-jeink közül, hogy egy csomagban vihesd haza a kedvenc összeállításodat a The Sims 4-hez! Ha te is szereted színesíteni simjeid életét, akkor ennél jobb választást nem találhatsz. A Sims 4 Bundle 5-el szert tehetsz a Parenthood, a Bowling Night Stuff és a Vintage Glamour Stuff kiegészítőkre. Ha igazán pörgős és színes életet szeretnél a szimulációdba, ez a gyűjtemény lesz a megfelelő a célra.

A Parenthood kiegészítő segítségével megnyílnak előtted a gyereknevelés hatalmas lehetőségei! A felnőtt simek képesek lesznek formálni a gyermekeik fejlődését, míg a gyerekek kialakíthatják a saját, kezdetleges kis világukat. Szert tehetsz új, családi interakciókra, valamint új kusztomizációs opciókra. A Bowling Night Stuffal megépítheted simjeid városában a legkirályabb bowlingtermet. Az új helyszín kiváló kikapcsolódást nyújthat simjeidnek, valamint új ruhákat és kiegészítőket is tartalmaz. A Vintage Glamour Stuff pedig lehetőséget nyújt, hogy kedvenc simjeid a vintage divat pompájában tündökölhessenek. Az új fésülködőasztalkával megtanulhatják a legújabb flörtölős dumákat is és akár saját inasuk is lehet! A Sims 4 Bundle 5 kiváló választás lehet mindazok számára, akik kicsit sem hétköznapi élményekkel szeretnék megfűszerezni a szimulált családjaik életét.

Adatok
Gyártó:
Electronic Arts Inc.
Cikkszám:
MAXD348533
Aktiválási útmutató

 

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

 

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!