Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition
Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition
9 490 Ft

Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition

Támogatás

Minden támogatót XBOX konzol.

Megjelenés
2019. 11. 15.
Változat
Deluxe Edition
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
9 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 190 Ft
Részletek

Tartalma:

Cosmetic skin for BD-1

Cosmetic skin for the Stinger Mantis

Digital Art Book

“Director’s Cut” kulisszatitkok, amelyek több mint 90 percnyi felvételt tartalmaznak a játék elkészítésébő

Galaxist átívelő kaland vár a STAR WARS Jedi: Fallen Order-ben, a Respawn Entertainment új, harmadik személyű akció-kaland címében. Ez a narratíván vezérelt egyjátékos játék egy Jedi Padawan szerepébe kerül, aki a 3. rész: A Sithek bosszúja eseményeit követően szűken megúszta a 66-os rend megtisztítását.

A Jedi Rend újjáépítésére törekedve fel kell szednie összetört múltjának darabjait, hogy befejezhesse edzését, új, erőteljes képességeket fejlesszen ki, és elsajátítsa az ikonikus fénykard művészetét - mindezt egy lépéssel a Birodalom és annak előtte maradva. halálos inkvizítorok. Miközben elsajátítja képességeit, a játékosok filmmel töltött fénykard- és erőharcba keverednek, amelynek célja a filmekben látható, intenzív STAR WARS fénykard-csaták lebonyolítása.

A játékosoknak stratégiai megközelítéssel kell megközelíteniük az ellenségeket, fel kell mérniük az erősségeket és a gyengeségeket, miközben okosan fel kell használniuk a Jedi-edzésedet, hogy leküzdjék ellenfeleidet és megoldják az utadban rejlő rejtélyeket. A STAR WARS rajongói felismerik az ikonikus helyszíneket, fegyvereket, felszereléseket és ellenségeket, miközben új karakterekkel, helyszínekkel, lényekkel, droidokkal és ellenfelekkel találkoznak a STAR WARS-ban.

Ennek az autentikus STAR WARS-történetnek a részeként a rajongók elmélyülnek egy olyan galaxisban, amelyet a Birodalom nemrég foglalt el. A menedékké vált jedi hősként a játékosoknak meg kell küzdeniük a túlélésért, miközben fel kell kutatniuk egy régóta kihalt civilizáció rejtelmeit, annak érdekében, hogy újjáépítsék a Jedi Rend maradványait, miközben a Birodalom a Jedik teljes törlésére törekszik.

FŐBB JELLEMZŐK

-Filmszerű, magával ragadó harc - Jedi: A bukott rend a Jedi-dé válás fantáziáját kínálja az innovatív fénykard-harci rendszer révén - sztrájkolva, parírozva, elől kitérve - olyan erős erő-képességekkel együtt, amelyet ki kell használnia a benne álló akadályok leküzdésére. a te utad. Ezt a harci rendszert intuitíven lehet felvenni, de kiképzésre és gyakorlásra van szükség annak árnyalatainak teljes elsajátításához, miközben új erőket és képességeket szerez a kalandja során.

-Új jedi történet kezdődik - Mint egy korábbi Padawan, aki a Birodalom elől menekül, befejeznie kell a képzését, mielőtt a császári inkvizítorok felfedeznék a Jedi Rend újjáélesztésének tervét. Egy volt Jedi-lovag, egy óriási pilóta és egy rettenthetetlen droid segítségével egy történet vezérelte kalandban meg kell menekülnie a Birodalom gonosz machinációitól. Fedezze fel és küzdje le a küzdelemre, a felfedezésre és a rejtvényfejtésre összpontosító kihívások széles körét.

-A Galaxis vár - Az ókori erdők, a szélfútta sziklafalak és a kísértetjárta dzsungelek mind egyedülálló életközösségek, amelyeket a Jedi: Fallen Order-ben fogsz felfedezni, és szabadon eldöntheted, mikor és merre tovább. Az új erők és képességek kibontakozása során lehetőségek nyílnak a térképek újfajta átjárására; az Erőt kihasználva növeli a felfedezés módját. Gyorsan haladjon, miközben a Birodalom aktívan vadászik minden lépésére azon erőfeszítéseik során, hogy kiirtják a Jedi Rend minden maradványát.

Adatok
Gyártó:
Electronic Arts Inc.
Cikkszám:
MAXD527781
Aktiválási útmutató

Termékaktiválás Microsoft fiókon keresztül.

Jelentkezzen be arra a személyi számítógépre, amelyen aktiválni szeretné a játékot.

A kezdőoldalon kattintson a Start ikonra, majd a Microsoft Store ikonra. 

Kattintson a Játékok fülre.

Keresse meg az aktiválni kívánt terméket.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!