Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card
Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card
12 690 Ft

Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card

Aktiválási útmutató
  Kérjük látogasson el ide, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet) Írja be az aktivációs kódot a megadott mezőbe, majd töltse le az alkalmazást a sikeres aktivációt követően.  Most már csak le kell töltenie a játékot!    *Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén.  Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.
Megjelenés
2015. 04. 14.
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
12 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 254 Ft
Részletek

A Megalodon Shark kártyán 8 000 000 virtuális GTA dollárt találsz, melyet kedved szerint elkölthetsz a Grand Theft Auto Online játékban

 

Ebben a városban a kápé az úr. Oldd meg pénzgondjaidat, hogy bármit megszerezhess, amit csak megkívánsz Los Santos és Blaine County vidékén: vásárolj készpénzcsomagokat a Grand Theft Auto Online játékhoz! A megvásárolt pénz automatikusan megjelenik karaktered bankszámláján. Okosan költekezz, a pénz szórása csak rövid ideig nyújt vigaszt! A játékhoz a Grand Theft Auto V szükséges (külön kapható).

Adatok
Gyártó:
Rockstar Games
Cikkszám:
MAXD628257
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!