FIFA Manager 14

Rendszerkövetelmény
OS Win Xp 32
CPU Pentium 4 1.8GHz / Athlon XP 1700+
RAM 1.5 GB
GPU GeForce 6800 GT / Radeon 9800 XT
HDD 7 GB
Megjelenés
2013. 10. 22.
Szállítási költség
Ingyenes
Nincs raktáron
Elektronikus termék
Részletek

A FIFA mellett egy másik sorozat is évről évre új epizóddal jelentkezik, mely a focizás élménye helyett inkább a háttérben zajló eseményekre és a menedzsmentre koncentrál - ez lenne a FIFA Manager, melynek legújabb része még részletesebb lehetőségeket tartogat a rajongók számára! A FIFA Manager 14-ben tehát egészen más jellegű kihívásokra kell felkészülnünk, mint a sima FIFA esetében: itt bizony nem a pontos passzok adogatása vagy a góllövés lesz a fő célunk, sokkal inkább a pénzügyek és választott csapatunk más ügyes-bajos dolgainak kezelése. A bajnokság alakulása mellett pedig az olyan dolgokra is oda kell figyelni, mint például a megfelelő személyzet alkalmazása, stadionunk rendben tartása, újonc játékosok felkutatása vagy a már meglévőek rendszeres orvosi vizsgálata - egyszóval bőven lesz feladatunk a pályán kívül is! Válassz egy csapatot, és próbáld ki magad menedzserként a foci világában. Intézz pénzügyeket, foglalkozz az alkalmazottakkal és nézd át saját szemeddel a játékosok szerződéseit. Részletesen testreszabható nehézségi szint és beállítások! PC-re.

Adatok
Gyártó:
Electronic Arts Inc.
Cikkszám:
MAXD568938
Aktiválási útmutató

 

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

 

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!