FIFA 21 Champions Edition
FIFA 21 Champions Edition
7 490 Ft

FIFA 21 Champions Edition

Támogatás

Minden támogatót XBOX konzol.

Megjelenés
2020. 10. 06.
Változat
Champions Edition
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
7 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Részletek

Magába foglalja:

 • alapjáték
 • Kap egy kereskedhetetlen David Beckham elemet a FUT -ban, és szerezd meg őt VOLTA Groundbreakerként december 15 -től, amikor a FIFA 21 -et játszod 2021. január 15 -ig*.
 • Akár 10 ritka aranycsomag, hetente 1 alkalommal 10 héten keresztül
 • Kylian Mbappé kölcsöncikk, 5 FUT mérkőzésre
 • Karrier mód Házi tehetség-Helyi ifjúsági kilátás, világszínvonalú lehetőségekkel.
 • FUT nagyköveti kölcsön - Válasszon egyet a 3 játékos közül (Trent Alexander -Arnold, João Félix, Erling Haaland) 3 FUT mérkőzésre
 • Soundtrack Artist FUT készletek és stadioni elemek

Játssz a FIFA 21 -en, szerezd be David Beckhamet. Kap egy kereskedhetetlen David Beckham tételt a FIFA Ultimate Team -ben (FUT), és kaphatja meg őt VOLTA Groundbreakerként december 15 -től, amikor 2021. január 15 -ig játssza a FIFA 21 játékot*. A FIFA 21 Beckham Edition ugyanaz, mint a FIFA 21 Standard Edition.

Játszd a világ játékát 17 000+ játékossal, több mint 700 csapattal 90+ stadionban és több mint 30 ligával a világ minden tájáról.

Játékmódok:

 • VOLTA FOOTBALL - Először a Steamen, a FIFA 21 bemutatja: A VOLTA FOOTBALL játékmódot, amely a futball lényegét veszi vissza. Tapasztald meg barátaiddal együtt az utcák lelkét, miközben a legfrissebb felszereléssel hozza létre az Avatarját, és mutassa meg stílusát a világ több mint 20 futballpályáján, a kispályás labdarúgás különböző formáiban. Azért hoztuk létre a VOLTA SQUADS -ot, hogy Ön még társasági utcai futballélményt élhessen át, akár 3 baráttal együtt, vagy a közösségbe lépve más VOLTA FOOTBALL játékosokkal.

 • FIFA Ultimate Team (FUT) - Csatlakozz a FIFA legnépszerűbb módjához, ahol felépítheted álmaid csapatát a múltból és a jelenből. Most mutattuk be először a FUT Co-Op-t, egy új módot arra, hogy online összeálljunk egy barátunkkal, és versenyezzünk a jutalmakért. Egyesítse erőit a Division Rivals és a Squad Battles harcokban, hogy heti előrelépést szerezzen, és dolgozzon a vadonatúj Co-Op célkitűzéseken, amelyek a pályán való győzelemen túl jutalmazzák a közös játékot. Válasszon látnivalókat, üléseket, hangokat és egyebeket álomstadionja építésekor. Csomagolja be az üléseket, válasszon néhány epikus Tifot, és növelje otthonát a globális színpad felé vezető úton.

 • Karrier mód - Kezelje minden pillanatát a FIFA 21 Karrier módban az új kiegészítésekkel, amelyek mélyebbé teszik a mérkőzéseket, átigazolásokat és edzéseket. Kezelje csapatát a világ legnagyobb versenyeinek engedélyezett verzióiban - beleértve az UEFA Bajnokok Ligáját, a CONMEBOL Libertadores -t, a Premier League -t, a LaLiga Santander -t és a Bundesligát -, miközben a csapatot a csúcsra viszi.

 • Házirend - A házirend visszatér a FIFA 21 -be. A Házirend előzménye egyszerű. Játszhat olyan mérkőzéseket, amelyek más szabályokat követnek, vagy egyáltalán nem. Ez helyet teremt a szórakozáshoz a komoly mérkőzések között. Ezenkívül jó módja annak, hogy megismertesse barátait és új játékosait a FIFA 21 játékkal, lehetővé téve számukra, hogy jól érezzék magukat a The World's Game játékban. Az olyan izgalmas játékmódokkal, mint a Survival és a No Rules, mindenki játszhat.
Adatok
Gyártó:
Electronic Arts Inc.
Cikkszám:
MAXD953380
Aktiválási útmutató

Termékaktiválás Microsoft fiókon keresztül.

Jelentkezzen be arra a személyi számítógépre, amelyen aktiválni szeretné a játékot.

A kezdőoldalon kattintson a Start ikonra, majd a Microsoft Store ikonra. 

Kattintson a Játékok fülre.

Keresse meg az aktiválni kívánt terméket.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!