Microsoft Visio 2019 Professional
Microsoft Visio 2019 Professional
29 990 Ft

Microsoft Visio 2019 Professional

Rendszerkövetelmény
OS: Windows 10; Windows Server 2019
GPUDirectX 9 grafikus processzor, WDDM 2.0 driverrel
HDD: 4 GB
RAM: 2 GB RAM (32-bit); 4 GB RAM (64-bit)
CPU: 1,6 GHz
Felhasználók/Gépek száma
1
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
29 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 600 Ft
Részletek

A Visio 2019 Professional egy magasabb szintre emeli vizualizációs eszköztárát: több mind 250 000 frissített formát és készen-kapott sablont tartalmaz, többek között üzleti folyamatábrákat, professzionális kimutatásokat és szoftverdiagramokat, valamint adatbázis-modelleket. Mindezekkel rengeteg időt megspórolhat és sokkal magasabb minőségben végezhet el komplex projekteket.

Használja ki a cégen belüli együttműködést könnyítő funkciókat - dolgozzon egy diagramon kollégáival párhuzamosan, vagy a Website Sablonokon keresztül és hozzon létre gyors vázlatokat ötletei megjelenítésére, majd a munkatársai beleegyezésével a vázlatát alakítsa professzionális és dizájnos kimutatássá. Spóroljon időt és tegye áramvonalasabbá a különböző munkafolyamatokat a rengeteg továbbfejlesztett sablonnal - prezentálja cége jövőbeli struktúráját az Organization Chart sablonnal, dobja fel a kreatív folyamatokat a Brainstorming sablonnal, készítsen céges folyamatábrákat az SDL sablonnal, vagy gyorsan formázza adatbázis koncepcióit könnyen érthető és hozzáférhető információkká az új Database Model Diagram sablonnal.

A Visio 2019 Professional támogatja és új szintre emeli munkáját, továbbá biztosítja a kollégák közötti együttműködést és a kiváló eredményeket.

Adatok
Gyártói cikkszám:
D87-07425
Gyártó:
Microsoft
Cikkszám:
MAXD477287
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!