Microsoft Project 2016 Professional
Microsoft Project 2016 Professional
7 990 Ft

Microsoft Project 2016 Professional

Rendszerkövetelmény
OS: Windows 7, 8.1, 10; Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2
GPU: DirectX 10 grafikus processzor
HDD: 3 GB
RAM: 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
CPU: 1 GHz
  • Еlektronikus tanúsítvány
  • Átvihető (online aktiválás)
  • Egy eszközhöz
  • Lejárat nélküli
  • Csak a Volume Office termékekkel kompatibilis (Standard vagy Professional Plus)
  • Windows operációs rendszerrel kompatibilis
Megjelenés
2015. 09. 27.
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
Felhasználók/Gépek száma
7 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 160 Ft
Részletek

A Microsoft Project 2016 Professional program segít a menedzsereknek tervek készítésében, a tevékenységek közötti erőforrás-elosztásban, a folyamatok nyomon követésében, a költségvetés elosztásában és a munkafolyamatok elemzésében, valamint a terhelés elosztásában.

A Project 2016 Professional segítségével ütemterveket készíthetünk a tevékenységek és a rendelkezésre álló erőforrások alapján. A különféle tevékenységekhez erőforrásokat rendelhetünk a program pedig kiszámítja a munkamennyiségeket, munkával arányos költségeket az egyes tevékenységektől a projekt szintjéig. Az erőforrások megoszthatóak a projektek között egy közös erőforrásbázisból. Minden tevékenységhez és erőforráshoz saját naptárat rendelhetünk, amely meghatározza, mely napokon és milyen időben férhetőek hozzá, érhetőek el az adott erőforrások. Az erőforrásköltségek kiszámításához megadhatjuk az erőforrások költségét. Minden erőforrást több tevékenységhez rendelhetjük hozzá több projektben. Amikor az erőforrásokat tevékenységekhez rendeljük, a Microsoft Project 2016 Professional kiszámítja hozzárendelések költségét.

Az alkalmazás az erőforrások naptárban megadott elérhetősége alapján osztja be a tevékenységeket. Az erőforrások korlátlan mennyiségben határozhatóak meg, ezért a szoftver nem képes meghatározni, hogy mennyi késztermék gyártható le adott mennyiségű nyersanyagból. A valós termékeket készítő üzemek folyamatainak menedzsmentjéhez kiegészítő szoftverek használata szükséges.

A Microsoft Project 2016 Professional -ban lehetőség van arra is, hogy különböző felhasználói szinteket határozzunk meg, akik meghatározott mértékben férhetnek hozzá az adatokhoz. A különféle szinteken lévő hozzáférése a projektekhez, nézetekhez meghatározható. Az olyan objektumok, mint a naptárak, nézetek, táblázatok, szűrők és mezők minden felhasználó által közösen használhatóak.

Adatok
Gyártói cikkszám:
H30-05445
Gyártó:
Microsoft
Cikkszám:
MAXD384258
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!