Microsoft Visual Studio 2019 Professional
Microsoft Visual Studio 2019 Professional
23 990 Ft

Microsoft Visual Studio 2019 Professional

Rendszerigény
OS: Windows 7 SP1, 8.1, 10; Windows Server 2012 R2, 2016, 2019
HDD: 210 GB
RAM: 2 GB
CPU: 1,8 GHz

A nagyszerű ötleteket kivételes megoldásokban valósíthatja meg. Ez a teljes funkcionalitású fejlesztőkörnyezetet biztosítja azokat az eszközöket az egyéni felhasználók és kisebb csoportok számára, amelyekkel az alkalmazások és játékok új generációját hozhatják létre.

Megjelenés
2019. 04. 02.
Felhasználók/Gépek száma
1
Szállítási költség
Ingyenes
Raktáron
Elektronikus termék
23 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 480 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
10+  db
-15 %;
20 392 Ft/db
Részletek

Gyorsabban készítsen intelligensebb alkalmazásokat
Az új funkciók, például az élő függőség-érvényesítés, segítenek a DevOps fejlesztési folyamatának korábbi szakaszában. Ezenkívül a népszerű funkciók, például a kódnavigáció, az IntelliSense, a refaktorálás és a kódjavítások továbbfejlesztése időt és energiát takarít meg, nyelvtől és platformtól függetlenül.

Minőségi mobilalkalmazások szállítása
A Xamarin fejlett hibakeresési, profilalkotási eszközeivel és egységteszt-generáló funkcióival minden eddiginél gyorsabban és könnyebben készíthet, csatlakoztathat és hangolhat natív mobilalkalmazásokat Androidra, iOS-re és Windows-ra. Dönthet úgy is, hogy mobilalkalmazásokat fejleszt az Apache Cordova segítségével, vagy C ++ platformokon átívelő könyvtárakat épít.

Hamarabb megtalálja és javítsa a hibákat
A teljes hibakeresési és tesztelési tapasztalat tovább bővült, hogy segítsen a problémák mielőbbi megtalálásában és kezelésében. Az olyan funkciók, mint a Live Unit Testing, a Exception Helpers és a Run to Click szigorítják a DevOps ciklust a regressziós kockázatok csökkentésével és az új hibák azonnal kiváltó okának feltárásával.

Teljesítményre optimalizált
A Visual Studio rengeteg teljesítménynövelést tartalmaz a mindennap használt alapvető funkciókhoz. Szintén észrevehetően gyorsabb indítási időt, alacsonyabb memóriaterületet és nagyobb reagálóképességet fog elérni a fejlesztés teljes életciklusán keresztül.

Integráció a felhővel
A beépített eszközök átfogó integrációt biztosítanak az összes .NET Core, Azure alkalmazással, szolgáltatással, Docker tárolóval és egyebekkel. A tapasztalat annyira zökkenőmentes, hogy úgy érzi, mintha az Azure adatközpont belsejéből dolgozna.

Képzéshez való hozzáférés
Élvezze a felső partnerek képzéséhez való kiegészítő hozzáférését, beleértve a Pluralsight és az Opsgility vállalati és professzionális ügyfelek számára.

Hozzáférés a szoftverlicencekhez
Bizonyos partnerektől - például a Parallels és a SyncFusion - is hozzáférhet szoftverlicencekhez.

Szintbe emelni a nyelvet
A Visual Studio továbbra is befektet a legújabb programozási nyelvek támogatásába. Akár C #, Visual Basic, C ++, TypeScript, F #, akár harmadik féltől származó nyelvekkel dolgozik, mint például a JavaScript, első osztályú funkciót támogat a teljes fejlesztési élményben.

Adatok
Gyártói cikkszám:
C5E-01380
Gyártó:
Microsoft
Cikkszám:
MAXD375461
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Edit
2021.11.12
Gyorsan, 1-2 órán belül megérkeztek a megvásárolt licenszkódok.
Előnyök: Gyors, kedves ügyintézrés. Kérdésekre gyors válasz,
Hátrányok: Nincs