Szűrés
Gyártó
Szállítás

 » már 1.185 Ft-tól

 » 30 000 Ft felett ingyenes

 » diszkrét csomagolás

 » 1 napos szállítás

Garancia

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Windows Server 2012 R2 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)

Raktárkészlet: Raktáron
Windows Server 2012 R2 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)
11 408 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Windows Server 2012 R2 Standard

 

Hatékony szerver megoldás, amely segít a vállalkozása növekedésében

A Windows Server 2012 Standard R2 célja, hogy segítse a vállalkozásokat, az iskolákat, a kormányzati szerveket és másokat biztonságosan és hatékonyan szervezni az adatokat. Ez egy rugalmas, nagy teljesítményű és könnyen használható szerver megoldás. Mindent megtesz, amire szüksége van a csúcsminőségű kiszolgálókezeléshez, az érzékeny adatokhoz való biztonságos hozzáféréshez, az alacsonyabb tárolási költségekhez és a dinamikus felhőalapú infrastruktúrához.

 

Alapvető áttekintés

– Tökéletes: bármilyen 25 vagy több felhasználóval rendelkező cégeknek
– 2 fizikai processzor szerverenként
– Alacsony vagy nem virtualizált környezethez
– A licensz nem tartalmazza a CAL licenszet (külön kell hozzá megvásárolni)
– Szerver menedzsment és automatizálás
– Az információkhoz való hozzáférés és védelem
– Webes és alkalmazási platform

 

Nagy teljesítmény és keresztplatform támogatása

A Windows Server 2012 Standard R2 támogatja a kritikus vállalati munkaterheléseket segédletét, javítja a rugalmasságát a globális virtuális meghajtó migrációjának és szükség esetén ajánlja dinamikus Linux memóriáját. Mindezek a paraméterek segítik a hihetetlenül sima szerver-virtualizációs vezérlést.

 

Stabil környezet

A Windows Server 2012 Standard R2 stabil helyreálítási lehetőségeket kínál hiba esetén. Például a Hyper-V automatikusan áthelyezi a valósidejű virtuális meghajtókat, még akkor is, ha a számítógép ki van kapcsolva vagy hálózati kapcsolat megszakad. A program lehetővé teszi a weboldalak és alkalmazások fejlesztését a nyílt platformokra optimalizált támogató telepítésével. Ezenkívül lehetővé teszi az alacsonyabb tárolási költségeket a VHD megduplázásával és számos más tárolási módszerrel.

 

A Workplace Join-nak köszönhetően könnyebb az adatokhoz való hozzáférés

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáférjenek a dokumentumokhoz és mappákhoz személyes eszközökön, például laptopokon, mobiltelefonokon vagy tableton keresztül. Létre hoz egy bejegyzést az Active Directory eszközön keresztül, és olyan hitelesítési tanúsítványt biztosít, amely hozzáférést biztosít a vállalati szerverekhez tartozó adatokhoz - anélkül, hogy hozzá kellene adnia a tartományhoz.

 

Vállalati osztály Egyszerú és költséghatékony Alkalmazásokra irányuló Felhasználó orientált
A legjobb az osztályban a teljesítmény és a skála alapján a Microsoft alkalmazásokkal való együttműködéshez. Hyper-V hálózati virtualizáció és VPN bemenet egyszerre több felhasználó számára. A virtuális meghajtók hordozhatósága a Windows Server és a Windows Azure között. Egységes bejelentkezés az eszközökbe a Workplace Join funkció segítségével,
Legjobb a piacon: 64 csomópont és 8 000 virtuális meghajtó. 1.000.000 IOPS + tároló standard hardveren többfajta tároláshoz. Következetes fejlesztési modell a környezeten keresztül. Egységes aplikáció- és eszköz iráníítás.
Valós idejű migráció tömörítése és RDMA fejlesztések. A duplán tárolt adatok eltávolítása tárolóban és a VDI-ben is. Közös fejlesztési eszközök alkalmazások létrehozásáahoz a “helyszínen” és a felhőben is. A szemcsés, politika alapú adatvédelem.

A szerverlicensz nem tartalmazza a CAL licenszeket

– A program bármely olyan számítógépen használható, amely megfelel a rendszer követelményeinek.
– Újratelepíthető egy másik számítógépen.
– A CAL-s (= Client Access Licenses) minden felhasználótól vagy eszköztől kérvényezve van, amely csatlakozik a szerverhez.

Ne felejtsék el: A kliens hozzáférési licencek (CAL) minden Windows Serverbe való bejelentkezésnél szükséges, és külön kell megvásárolni őket. 


 

Termékbeszerzés iránt érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon!

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  1 db vagy többkevesebb mint 5 db-11 408 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %10 267 Ft/db
  10 db vagy többkevesebb mint 15 db15 %9 696 Ft/db
  15 db vagy több -11 408 Ft/db
 • Processzor: 1.4 GHz
  Memória: 512 MB RAM
  Merevlemez-terület: 32 GB
  Grafika: 1024 x 768, vagy nagyobb felbontásu