Szűrés
Gyártó
Szállítás

 » már 1.185 Ft-tól

 » 30 000 Ft felett ingyenes

 » diszkrét csomagolás

 » 1 napos szállítás

Garancia

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Windows Server 2012 R2 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)

Raktárkészlet: Nincs raktáron!
Windows Server 2012 R2 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)
11 408 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron

Windows Server 2012 R2 Standard

 

Hatékony szerver megoldás, amely segít a vállalkozása növekedésében

A Windows Server 2012 Standard R2 célja, hogy segítse a vállalkozásokat, az iskolákat, a kormányzati szerveket és másokat biztonságosan és hatékonyan szervezni az adatokat. Ez egy rugalmas, nagy teljesítményű és könnyen használható szerver megoldás. Mindent megtesz, amire szüksége van a csúcsminőségű kiszolgálókezeléshez, az érzékeny adatokhoz való biztonságos hozzáféréshez, az alacsonyabb tárolási költségekhez és a dinamikus felhőalapú infrastruktúrához.

 

Alapvető áttekintés

– Tökéletes: bármilyen 25 vagy több felhasználóval rendelkező cégeknek
– 2 fizikai processzor szerverenként
– Alacsony vagy nem virtualizált környezethez
– A licensz nem tartalmazza a CAL licenszet (külön kell hozzá megvásárolni)
– Szerver menedzsment és automatizálás
– Az információkhoz való hozzáférés és védelem
– Webes és alkalmazási platform

 

Nagy teljesítmény és keresztplatform támogatása

A Windows Server 2012 Standard R2 támogatja a kritikus vállalati munkaterheléseket segédletét, javítja a rugalmasságát a globális virtuális meghajtó migrációjának és szükség esetén ajánlja dinamikus Linux memóriáját. Mindezek a paraméterek segítik a hihetetlenül sima szerver-virtualizációs vezérlést.

 

Stabil környezet

A Windows Server 2012 Standard R2 stabil helyreálítási lehetőségeket kínál hiba esetén. Például a Hyper-V automatikusan áthelyezi a valósidejű virtuális meghajtókat, még akkor is, ha a számítógép ki van kapcsolva vagy hálózati kapcsolat megszakad. A program lehetővé teszi a weboldalak és alkalmazások fejlesztését a nyílt platformokra optimalizált támogató telepítésével. Ezenkívül lehetővé teszi az alacsonyabb tárolási költségeket a VHD megduplázásával és számos más tárolási módszerrel.

 

A Workplace Join-nak köszönhetően könnyebb az adatokhoz való hozzáférés

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáférjenek a dokumentumokhoz és mappákhoz személyes eszközökön, például laptopokon, mobiltelefonokon vagy tableton keresztül. Létre hoz egy bejegyzést az Active Directory eszközön keresztül, és olyan hitelesítési tanúsítványt biztosít, amely hozzáférést biztosít a vállalati szerverekhez tartozó adatokhoz - anélkül, hogy hozzá kellene adnia a tartományhoz.

 

Vállalati osztály Egyszerú és költséghatékony Alkalmazásokra irányuló Felhasználó orientált
A legjobb az osztályban a teljesítmény és a skála alapján a Microsoft alkalmazásokkal való együttműködéshez. Hyper-V hálózati virtualizáció és VPN bemenet egyszerre több felhasználó számára. A virtuális meghajtók hordozhatósága a Windows Server és a Windows Azure között. Egységes bejelentkezés az eszközökbe a Workplace Join funkció segítségével,
Legjobb a piacon: 64 csomópont és 8 000 virtuális meghajtó. 1.000.000 IOPS + tároló standard hardveren többfajta tároláshoz. Következetes fejlesztési modell a környezeten keresztül. Egységes aplikáció- és eszköz iráníítás.
Valós idejű migráció tömörítése és RDMA fejlesztések. A duplán tárolt adatok eltávolítása tárolóban és a VDI-ben is. Közös fejlesztési eszközök alkalmazások létrehozásáahoz a “helyszínen” és a felhőben is. A szemcsés, politika alapú adatvédelem.

A szerverlicensz nem tartalmazza a CAL licenszeket

– A program bármely olyan számítógépen használható, amely megfelel a rendszer követelményeinek.
– Újratelepíthető egy másik számítógépen.
– A CAL-s (= Client Access Licenses) minden felhasználótól vagy eszköztől kérvényezve van, amely csatlakozik a szerverhez.

Ne felejtsék el: A kliens hozzáférési licencek (CAL) minden Windows Serverbe való bejelentkezésnél szükséges, és külön kell megvásárolni őket. 


 

Termékbeszerzés iránt érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon!

  • Processzor: 1.4 GHz
    Memória: 512 MB RAM
    Merevlemez-terület: 32 GB
    Grafika: 1024 x 768, vagy nagyobb felbontásu