Szűrés
Gyártó
Szállítás

 » már 1.185 Ft-tól

 » 30 000 Ft felett ingyenes

 » diszkrét csomagolás

 » 1 napos szállítás

Garancia

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Microsoft Visio 2016 Professional (D87-07114)

Raktárkészlet: Raktáron
Microsoft Visio 2016 Professional (D87-07114)
29 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 299 Ft
Kiszerelés:
Digitális
Státusz:
Raktáron
Kiszállítás:
2019.11.22
Jótállás:
12 hónap
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

 

 

 

Microsoft Visio Professional 2016 - Termékleírás

Hozzon létre professzionális diagramokat a Microsoft Visio Professional 2016-al különböző adatokkal összekapcsoltan. Hagyja, hogy az összetett tartalmakat a szoftver áttekinthető módon feldolgozza. Szerkessze diagramjait munkatársaival közösen és célozzon meg egy kiemelt produktivitási mértéket. A Visio Professional 2016 a Standard verzióhoz képest számos további funkcióval rendelkezik. Ezért a szoftver főként a nagy igényekkel rendelkező üzleti felhasználók számára jelent igazi megoldást. Menedzserek és projektcsapatok sokoldalú programokat tudnak előállítani a szoftverrel – és mindezt egyszerűbben, mint eddig bármikor. Az Office programokéhoz nagyon hasonló kezelői felülettel egy intuitív kezelésről gondoskodik és funkciókat kínál, melyek az Officeből már ismerősek – a ’mondd el’ keresőmotor és a ’black themes’ szemkímélő mód. 

Megújult funkciók a Microsoft Visio Professional 2016-ban

A Visio 2016 Professional A Visio Standard 2016 összes funkcióját tartalmazza ill. ezen felül a program a következő funkciókat vonultatja fel:

 • A formák, minták és javaslatok egy megújult eszköztár segítségével egy még jobb munkabázist hoznak létre.
 • Hozzon létre professzionális diagramokat az integrált mintákkal, ezalatt értve az üzleti diagramokat, folyamat diagramokat, számítástechnikai diagramokat, technikai diagramokat (úgymint tervek, vetületek).
 • A csapatban való közös munka a Visio Professional 2016-al többszörösen támogatva van, hogy Önnek lehetősége legyen átfedés nélkül és egyidőben diagramjain dolgozni.
 • A diagramok más adatokkal azonnal egybefűzhetőek, legyen az Excel, Active Directory vagy Share Point lista..
 • Az Information Rights Manahgement-el történő aktiválás támogatásával az adatokat illetéktelenek elől tudja védeni, mely biztonságos vállalati munkát eredményez. 
 • Dokumentálja a munkafolyamatokat MS Visio Professional 2016-al, hogy javíthassa és hozzáférhetővé tegye őket.

 

Professzionális diagramok elkészítése néhány kattintással

Készítsen pillanatok alatt az összetett témákhoz megfelelő diagramokat. Egy nagyszámú sablon és formaválaszték áll rendelkezésre, hogy mindig a megfelelő diagramot használhassa fel a munka megkezdéséhez. Ezért a Visio 2016 Professional az ipari sztenderdekhez, mint a BPMN 2.0, UML 2.4, IEEE és a Windows Workflow 4.0 felé orientálódik. Üzleti diagramok, mint az időtengely, pillér diagramok, organigramok ugyanúgy gyorsan elkészíthetőek, mint a folyamati diagram, IT-diagram, szoftver és adatbázis diagram, technikai diagramok vagy a telek és szobatervezés. Egy intelligens asszisztens a rendelkezésre álló adatokból automatikusan képes organigramot összeállítani, mely a munka nagy részét átveszi Öntől. 

 

Business funkciók a fokozott produktivitásért

A Microsoft Visio 2016 Professional az átdolgozott funkcióival gondoskodik arról, hogy a folyamatok optimálisan működjenek. Az üzleti folyamatokat egész egyszerűen és hatékonyan tudja definiálni, javítani és hozzáférhetővé tenni. Itt részbeli folyamatot is létre tud hozni, és a diagramok felülvizsgálatának lejárati szabályozását is fel lehet állítani. Köszönhetően a több mint 20 sablonnak, a szoftver egy komplett megoldást kínál egy nagy választékú folyamattípushoz, értve ez alatt pl. a BPMN 2.0-át, a SharePoint-Workflow-t és az EPC-t. 

Az integrált adatösszeköttetésen keresztül Ön egy nagy mennyiségű adathalmazt rövid idő alatt tud diagramok formájában szerkeszteni. A Microsoft Visio Professional 2016 lehetővé teszi Önnek egy a formák különböző adatforrásokkal való összekapcsolását, úgymint az Excel, Active Directory, Microsoft SQL Azure, Microsoft SQL Server, Microsoft SharePoint listák és Business Connectivity Services. Így folyamatosan az aktuális adatokról való nézetről tud gondoskodni, amelyben a diagramok az Ön adataival folyamatosan új kiadásban részesülnek. 

 

Csapatmunka központi dolog a MS Visio 2016 Professional-nél

A diagramokon közösen lehet csapatban dolgozni és nem kell aggódni a verziók különbözősége miatt. A szoftveren vagy egy webböngészőn keresztül közvetlenül lehet változást végrehajtani vagy kommenteket megfogalmazni. A lehetőség adott a video és adio chatelésre, ha bizonyos feltételek teljesülnek (ehhez szükséges a Skype for business vagy a Microsoft Lync).


 

Termékbeszerzés iránt érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon!

 • Processzor: 1 GHz
  Memória: 1 GB RAM (32-bit) vagy 2 GB RAM (64-bit)
  Merevlemez-terület: 3GB
  Grafika: DirectX 10.0 grafikus processzor
  Operációs rendszer: Windows 7, 8, 8.1 vagy 10; Windows Server 2008 R2, 2012 vagy 2012 R2