Szűrés
Gyártó
Szállítás

 » már 1.185 Ft-tól

 » 30 000 Ft felett ingyenes

 » diszkrét csomagolás

 » 1 napos szállítás

Garancia

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Windows Server 2016 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)

Raktárkészlet: Nincs raktáron!
Windows Server 2016 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)
 • Windows Server 2016 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)
 • Windows Server 2016 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)
 • Windows Server 2016 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)
 • Windows Server 2016 Standard (DIGITÁLIS KÓD) (1 PC)
8 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 84 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron

Leírás

A Virtualizáció terület a Windows Server megtervezésére, üzembe helyezésére és karbantartására használható virtualizáló termékeket és szolgáltatásokat tartalmaz az informatikai szakemberek számára.

Általános

A fizikai és virtuális gépeken is nő az időbeli pontosság, ami a Win32 Time és a Hyper-V időszinkronizálási fejlesztéseinek köszönhető. A Windows Server most már képes a hamarosan érvénybe lépő szabályozásoknak megfelelő szolgáltatások üzemeltetésére, amelyek az UTC időzónához képest 1 ezredmásodperces pontosságot követelnek meg.

 

Hyper-V

 • Újdonságok a Windows Server 2016 Hyper-V szolgáltatásában. A jelen témakör a Hyper-V szerepkör új és megváltozott funkcióit mutatja be a Windows Server 2016, a Windows 10-en futó ügyféloldali Hyper-V és a Microsoft Hyper-V Server 2016 rendszereken.
 • Windows-tárolók: A Windows Server 2016 tárolótámogatása teljesítménybeli növekedést, egyszerűbb hálózatfelügyeletet és a Windows 10-alapú Windows-tárolók támogatását eredményezi. A tárolókról tovább információt itt talál: Containers: Docker, Windows and Trends (Tárolók: Docker, Windows és trendek).

 

Nano Server

Nano Server újdonságai. A Nano Server frissített modullal rendelkezik a Nano Server-rendszerképek felépítéséhez, amely többek között még jobban elkülöníti a fizikai gazdagép és a vendég virtuális gép funkcióit, valamint támogatja a Windows Server különböző kiadásait.

A Helyreállítás konzol is fejlesztésekkel bővült, többek között a bejövő és kimenő tűzfalszabályok elkülönítésével, valamint most már képes a WinRM konfigurációjának javítására.

 

Védett virtuális gépek

A Windows Server 2016 egy új Hyper-V-alapú védett virtuális gépet biztosít a feltört hálók bármely 2. generációs virtuális gépének védelméhez. A Windows Server 2016-ban megjelent szolgáltatások közé tartoznak többek között a következők:

 • Új „támogatott titkosítás” mód, amely az átlagos virtuális gépekénél nagyobb védelmet biztosít, de a védett módnál kevesebbet, miközben továbbra is támogatja a vTPM-et, a lemeztitkosítást, az Élő áttelepítés adatforgalom-titkosítását és más funkciókat, többek között a közvetlen hálóadminisztrációs megoldásokat is (mint például a virtuális gépek konzolkapcsolatait és a PowerShell Directet).
 • Teljes támogatás a meglévő, nem védett, 2. generációs virtuális gépek védett virtuális gépekké való átalakításához, beleértve az automatizált lemeztitkosítást is.
 • A Hyper-V Virtual Machine Manager most már képes megjeleníteni a hálókat, amelyeken a védett árnyékolt virtuális gép futhat, így a háló rendszergazdája megnyithatja a védett árnyékolt virtuális gép kulcsvédőjét (KP-t), és megtekintheti a futáshoz engedélyezett hálókat.
 • Igazoló módokat válthat egy futó Gazdagépőr szolgáltatásnál. Mostantól menet közben válthat a kevésbé biztonságos, de egyszerűbb Active Directory-alapú igazolás és a TPM-alapú igazolás között.
 • Windows PowerShell-alapú diagnosztikai eszközök átfogó készlete, amely észlelni tudja a helytelen konfigurációkat vagy hibákat az őrzött Hyper-V gazdagépek és a Gazdagépőr szolgáltatás esetében is.
 • Helyreállítási környezet, amely lehetővé teszi a védett virtuális gépek biztonságos hibaelhárítását és javítását abban a hálóban, amelyben általában futnak, miközben a védett virtuális gépnek megfelelő védelmet garantál.
 • A Gazdagépőr szolgáltatásának támogatása meglévő biztonságos Active Directoryhoz – úgy irányíthatja a Gazdagépőr szolgáltatást, hogy egy meglévő Active Directory-erdőt használjon Active Directoryként ahelyett, hogy létrehozná a saját Active Directory példányát

További részletek és útmutatás a védett virtuális gépek használatáról: Útmutató a védett virtuális gépekhez és őrzött hálóérvényesítéshez a Windows Server 2016-ban (TPM).

 

Identitás és hozzáférés

Az Identitás új funkciói javítják a szervezetek Active Directory-környezetek biztosításához szükséges képességeit, és segítséget nyújtanak a csak felhőbeli vagy hibrid üzemelő példányokra való áttéréshez, ahol némely alkalmazás és szolgáltatás a felhőben üzemel, mások pedig a helyszínen.

 

Active Directory Tanúsítványszolgáltatás

A Windows Server 2016 Active Directory Tanúsítványszolgáltatása (AD CS) növeli a TPM-kulcsigazolás támogatását: mostantól használhatja az intelligens kártyák KSP-kulcsát a kulcsigazoláshoz, és a tartományhoz nem csatlakoztatott eszközök a NDES-regisztrációt használhatják a TPM-ben található kulcsok igazolását biztosító tanúsítványok megszerzéséhez.

 

Active Directory tartományi szolgáltatások

Az AD DS olyan fejlesztéseket tartalmaz, amelyekkel a szervezetek biztonságossá tehetik az Active Directory-környezeteket, ezáltal pedig magasabb színvonalú identitáskezelési szolgáltatásokat nyújthatnak mind a vállalati, mind a személyes eszközökön. További információ: Újdonságok a Windows Server 2016 Active Directory Domain Services szolgáltatásaival (AD DS) kapcsolatban.

 

Active Directory összevonási szolgáltatások

Az Active Directory összevonási szolgáltatások újdonságai. A Windows Server 2016 Active Directory összevonási szolgáltatásai (AD FS) olyan új szolgáltatásokat tartalmaznak, amelyekkel konfigurálhatja az AD FS-t a Lightweight Directory Access Protocol- (LDAP-) címtárakban tárolt felhasználók hitelesítésére. További információ: Újdonságok a Windows Server 2016 AD FS szolgáltatásával kapcsolatban.

 

Webalkalmazás-proxy

A webalkalmazás-proxy legújabb verziója olyan új funkciókra fókuszál, amelyek több alkalmazásnál teszik lehetővé a közzétételt és a előhitelesítést, és jobb felhasználói élményt nyújtanak. Tekintse meg az új szolgáltatások teljes listáját, amelyben többek között megtalálható a funkciógazdag ügyfélalkalmazások (például az Exchange ActiveSync) és a helyettesítő karakteres tartományok számára biztosított előhitelesítés, ami megkönnyíti a SharePoint-alkalmazások közzétételét. További információ: Webalkalmazás-proxy a Windows Server 2016 rendszeren.

 

Felügyelet

A Felügyelet és automatizálás területe az olyan informatikai szakemberek számára fontos eszközökkel és referenciákkal kapcsolatos információkra koncentrál, akik futtatni és felügyelni szeretnék a Windows Server 2016-ot (ezen belül a Windows PowerShellt is).

A Windows PowerShell 5.1 nagy jelentőségű újdonságai, például az osztályokkal végzett fejlesztés támogatása és az új biztonsági funkciók révén bővültek az eszköz használati lehetőségei, javult a használhatósága, valamint könnyebbé és átfogóbbá vált a Windows-alapú környezetek felügyelete és kezelése. Részletek: Új forgatókönyvek és funkciók a WMF 5.1-ben.

A Windows Server 2016 új kiegészítései képesek lesznek a PowerShell.exe helyi futtatására a Nano Serveren (már nem csak távolról), a grafikus felület helyett új Helyi felhasználók és csoportok parancsmagokat, további PowerShell hibakeresési támogatást tartalmaznak, valamint fokozottan támogatják a Nano Serverben a biztonsági naplózást és átírást, valamint a JEA-t.


 

Termékbeszerzés iránt érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon!

 • Processzor: 1.4 GHz
  Memória: 512 MB RAM
  Merevlemez-terület: 32 GB
  Grafika: 1024 x 768, vagy nagyobb felbontásu
  Hálózati adapter: Ethernet (legalább gigabites teljesítmény)