Szűrés
Gyártó
Szállítás

 » már 1.185 Ft-tól

 » 30 000 Ft felett ingyenes

 » diszkrét csomagolás

 » 1 napos szállítás

Garancia

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Microsoft Project 2016 Professional (H30-05445) (1 PC)

Raktárkészlet: Raktáron
Microsoft Project 2016 Professional (H30-05445) (1 PC)
32 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 329 Ft
Kiszerelés:
Digitális
Státusz:
Raktáron
Kiszállítás:
2019.12.10
Jótállás:
12 hónap
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

 

Microsoft Project Professional 2016 


 

Maga a komplex és terjedelmes projektek részletes tervezése a Project Professional 2016 által ezentúl nem jelent akadályt. A kedvelt projektmenedzsment szoftver a feladatvégzés során támogatja Önt minden feladatában. Ezért a Microsoft több funkciót is ajánl a hatékony csapatmunka érdekében. Megújult kommunikáció is: a Skype for business-el és a SharePoint ill. Office 365 szinkronizációjával ezentúl a közös feladatvégzés abszolút rugalmassá vált. Használja a szoftvert projektjének céljai mindig szem előtt tartásához.

 


Továbbgondolt funkciók a hatékony projekttervezéshez

A funkciók mellett a Project Professional 2016 számos továbbfejlesztett funkciót tartalmaz ami különösen a nagyobb projektek és az abban résztvevő csapatok részére segíti elő a hatékony munkát. Ehhez a következő funkciók járulnak hozzá:

 • A Skype for business-en keresztül közvetlenül csapattagokat hívhat fel vagy válthat velük üzenetet. A problémák egyből megvitathatóak, és a kérdések tisztázhatóak lehetnek. 
 • A megújult szinkronizációnak hála – a SharePoint-al és az Office 365-el – csaknem mindenhol megoszthatja a projekt információit egy közvetített projekt weboldalon másokkal, ill. hozzá is férhet azokhoz.
 • Az intelligens eszközök segítségével - mint a csapattervező és forrástárgyaló – a potenciális problémákat idejekorán fel lehet ismerni és tenni tud ellene mielőtt az időponttervezés veszélybe kerül.
 • A ’mi lenne ha’ jelenetsor segítenek abban, hogy Ön az esetleges komplikációkat előre lássa és korrigálni tudja mielőtt azok valós problémává válnak.
 • Az Office szintű kezelői felület az orientációt a programon belül megkönnyíti.

 


Projektek előre tervezése és felügyelete

A szoftverével a fontos projekteket hatékonyan tudja kezelni. A nagyszámú tervezői eszköz támogatásával pár kattintás alatt hozzon létre egy teljesen új projektet, haladás közben vizsgáljon át minden problémás területet, és kövesse folyamatosan figyelemmel a fejlődés folyamatát. A különböző jelentéskészítői lehetőségek gondoskodnak róla, hogy mindig a fontos mérőszámokat tartsuk szem előtt ill. a prezentációkat rövid időn belül az aktuális projektstátuszhoz igazítsuk. A Gantt-diagramon keresztül a folyamat elérési útvonal által mindig értesül róla, milyen összefüggésben állnak egymással egyes folyamatok és milyen értéket képviselnek a projekt lebonyolítása folyamán. 

Tervezze meg projektjét az intelligens eszközök segítségével előrelátóan. A csapatjátékosok és a forrásfelhasználás segítenek Önnek az esetleges szűkületet idejében felismerni. A csapattervező funkcióval és a forráskezelővel lehetséges például az esetleges hiányt idejekorán felismerni, hogy időben reagálni lehessen rá. A ’mi lenne ha’ forgatókönyv megmutatja Önnek a projekt lehetséges fejlesztéseit. A folyamatjelző analízis felismeri a potenciális problémákat mielőtt azok valós veszéllyé válnak és segít Önnek megoldást találni rá, hogy az időpont szerinti ütemtervet tartani lehessen.

 


Szembetűnő módon javult a csapatmunka

A valós időben történő kommunikációt a Skype for business segíti elő. Írjon munkatársainak egyszerűen üzenetet vagy hívja fel őket videóbeszélgetéssel közvetlenül a szoftveréből, hogy kérdéseket tegyen fel vagy problémákat tudjon tisztázni. A megújult Office 365 vagy a SharePoint szinkronizációjával ezentúl feladataihoz mindenhonnan hozzáférhet. Különösen a folyamat és feladtlistákkal való munka egyszerűsödött le. Egy rövid idő alatt belül létrehozható projekt-weboldallal  könnyen információkat cserélhet másokkal. A Microsoft Project Professional 2016 megvásárlásával egy teljesértékű projektmenedzsment tervezőhöz jut, ami különösen a csapatmunkához igazodik és projektjeit célorientáltan tudja előre mozdítani.


 

Termékbeszerzés iránt érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon!

 • Processzor: 1 GHz
  Memória: 1 GB RAM (32-bit) vagy 2 GB RAM (64-bit)
  Merevlemez-terület: 3GB
  Grafika: DirectX 10.0 grafikus processzor
  Operációs rendszer: Windows 7, 8, 8.1 vagy 10; Windows Server 2008 R2, 2012 vagy 2012 R2