FIFA 21 Champions Edition
FIFA 21 Champions Edition
20.28

FIFA 21 Champions Edition

Támogatás

Minden támogatót XBOX konzol.

Publication date
2020. 10. 06.
Változat
Champions Edition
Transport cost
Free
In stock
Electronic product
20.28
Bonus point : 0.41 €
Details

Magába foglalja:

 • alapjáték
 • Kap egy kereskedhetetlen David Beckham elemet a FUT -ban, és szerezd meg őt VOLTA Groundbreakerként december 15 -től, amikor a FIFA 21 -et játszod 2021. január 15 -ig*.
 • Akár 10 ritka aranycsomag, hetente 1 alkalommal 10 héten keresztül
 • Kylian Mbappé kölcsöncikk, 5 FUT mérkőzésre
 • Karrier mód Házi tehetség-Helyi ifjúsági kilátás, világszínvonalú lehetőségekkel.
 • FUT nagyköveti kölcsön - Válasszon egyet a 3 játékos közül (Trent Alexander -Arnold, João Félix, Erling Haaland) 3 FUT mérkőzésre
 • Soundtrack Artist FUT készletek és stadioni elemek

Játssz a FIFA 21 -en, szerezd be David Beckhamet. Kap egy kereskedhetetlen David Beckham tételt a FIFA Ultimate Team -ben (FUT), és kaphatja meg őt VOLTA Groundbreakerként december 15 -től, amikor 2021. január 15 -ig játssza a FIFA 21 játékot*. A FIFA 21 Beckham Edition ugyanaz, mint a FIFA 21 Standard Edition.

Játszd a világ játékát 17 000+ játékossal, több mint 700 csapattal 90+ stadionban és több mint 30 ligával a világ minden tájáról.

Játékmódok:

 • VOLTA FOOTBALL - Először a Steamen, a FIFA 21 bemutatja: A VOLTA FOOTBALL játékmódot, amely a futball lényegét veszi vissza. Tapasztald meg barátaiddal együtt az utcák lelkét, miközben a legfrissebb felszereléssel hozza létre az Avatarját, és mutassa meg stílusát a világ több mint 20 futballpályáján, a kispályás labdarúgás különböző formáiban. Azért hoztuk létre a VOLTA SQUADS -ot, hogy Ön még társasági utcai futballélményt élhessen át, akár 3 baráttal együtt, vagy a közösségbe lépve más VOLTA FOOTBALL játékosokkal.

 • FIFA Ultimate Team (FUT) - Csatlakozz a FIFA legnépszerűbb módjához, ahol felépítheted álmaid csapatát a múltból és a jelenből. Most mutattuk be először a FUT Co-Op-t, egy új módot arra, hogy online összeálljunk egy barátunkkal, és versenyezzünk a jutalmakért. Egyesítse erőit a Division Rivals és a Squad Battles harcokban, hogy heti előrelépést szerezzen, és dolgozzon a vadonatúj Co-Op célkitűzéseken, amelyek a pályán való győzelemen túl jutalmazzák a közös játékot. Válasszon látnivalókat, üléseket, hangokat és egyebeket álomstadionja építésekor. Csomagolja be az üléseket, válasszon néhány epikus Tifot, és növelje otthonát a globális színpad felé vezető úton.

 • Karrier mód - Kezelje minden pillanatát a FIFA 21 Karrier módban az új kiegészítésekkel, amelyek mélyebbé teszik a mérkőzéseket, átigazolásokat és edzéseket. Kezelje csapatát a világ legnagyobb versenyeinek engedélyezett verzióiban - beleértve az UEFA Bajnokok Ligáját, a CONMEBOL Libertadores -t, a Premier League -t, a LaLiga Santander -t és a Bundesligát -, miközben a csapatot a csúcsra viszi.

 • Házirend - A házirend visszatér a FIFA 21 -be. A Házirend előzménye egyszerű. Játszhat olyan mérkőzéseket, amelyek más szabályokat követnek, vagy egyáltalán nem. Ez helyet teremt a szórakozáshoz a komoly mérkőzések között. Ezenkívül jó módja annak, hogy megismertesse barátait és új játékosait a FIFA 21 játékkal, lehetővé téve számukra, hogy jól érezzék magukat a The World's Game játékban. Az olyan izgalmas játékmódokkal, mint a Survival és a No Rules, mindenki játszhat.
Info
Manufacturer:
Electronic Arts Inc.
Article No.:
MAXD953380
Aktiválási útmutató

Termékaktiválás Microsoft fiókon keresztül.

Jelentkezzen be arra a személyi számítógépre, amelyen aktiválni szeretné a játékot.

A kezdőoldalon kattintson a Start ikonra, majd a Microsoft Store ikonra. 

Kattintson a Játékok fülre.

Keresse meg az aktiválni kívánt terméket.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Opinions
Be the first to review this product!