Microsoft Windows 10 Home 32/64bit Multilanguage (2 PC)
Microsoft Windows 10 Home 32/64bit Multilanguage (2 PC)
26.00

Microsoft Windows 10 Home 32/64bit Multilanguage (2 PC)

Rendszerkövetelmény
GPU: DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
HDD: 16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
RAM: 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
CPU: 1 GHz
Number of users/machines
2
Transport cost
Free
In stock
Electronic product
26.00
Bonus point : 0.52 €
Details

Windows 10 Home OEM

A Windows OEM verziói megegyeznek a teljes licenc kiskereskedelmi verzióival. A használat során egyáltalán nincs különbség az OEM Windows 10 és a Windows 10 Retail között. Mindkettő az operációs rendszer teljes verziója. Élvezheti az összes olyan funkciót, frissítést, amelyet elvárhat a Windows-tól. Az alábbiak kivételével:

  • Az OEM licencek ahhoz a számítógéphez vannak kötve, amelyiken először telepítették és aktiválták.
  • Az OEM verziók minden hardverfrissítést lehetővé tesznek, kivéve az alaplap cseréjét. Ebben az esetben egy új Windows példányt szükséges vásárolnunk, mivel az OEM verzió át nem helyezhető, a hardver jelentős megváltozásával érvényét veszti.

 

Ismerős, de még annál is jobb!
A Windows 10 ismerős, könnyen használható és nagyon sokban a hasonlít a Windows 7 rendszerre, a Start menüt is beleértve. Gyorsan indul és folytatható, több biztonsági funkcióval rendelkezik, és úgy terveztük, hogy működjön a már meglévő szoftverekkel és hardverekkel.

Már több millióan használják a Windows 10-et
A Windows Insider program rajongók egy globális közössége, akik imádják a Windowst, és szeretnének segíteni a jobbá tételében. Az Insiderek a legkorábbi állapotában használják az operációs rendszert, és szerepet játszanak az alakításában. A visszajelzésük segített létrehozni az eddigi legjobb Windowst.

Dolgozzon az internet is épp úgy, ahogy Ön!
A Microsoft Edge alkalmazással gyorsan eljuthat a böngészéstől a munkavégzésig! Jegyzeteket írhat1 vagy gépelhet közvetlenül a weboldalakra, és megoszthatja azokat másokkal, online cikkeket olvashat a figyelmét elterelő dolgok nélkül, és kedvenc olvasmányait elmentheti későbbi kényelmes hozzáférés céljából.

A párhuzamos munkavégzéssel több feladat készülhet el időben
Végezzen feladatokat gyorsabban az asztal jobb kihasználásával. Helyezzen el a képernyőn akár négy alkalmazást egyszerre, és hozzon létre virtuális asztalokat, ha éppen több helyre van szüksége, vagy projektenként szeretné csoportosítani a dolgokat, mint például az Office-alkalmazásokat a munkához, illetve a játékokat a szórakozáshoz.

Az új Windows Áruházban az összes kedvencét megtalálja egy helyen
Bemutatjuk az új Windows Áruházat - az egyesített vásárlási környezetet minden Windows 10-eszközre. Böngésszen az áruházban a számítógépen, a táblagépen vagy a telefonon, és töltsön le könnyedén nagyszerű, ingyenes és fizetős digitális tartalmakat, például alkalmazásokat, játékokat, zenéket, filmeket és TV-műsorokat.

Info
Manufacturer's article number:
KW9-00265
Manufacturer:
Microsoft
Article No.:
MAXD801874
Opinions
Be the first to review this product!