The Sims 4: Bundle Pack 6

Rendszerkövetelmény
OS Win 7 64
CPU 1.8 GHz Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500
HDD 18 GB
Publication date
2018. 03. 16.
Transport cost
Free
Out of stock
Electronic product
Details

Imádod a Sims-játékokat, de nem szeretnél belevágni kiegészítők nélkül? Válassz különböző Sims Bundle-jeink közül, hogy egy csomagban vihesd haza a kedvenc összeállításodat a The Sims 4-hez! Ha te is szereted színesíteni simjeid életét, akkor ennél jobb választást nem találhatsz. A Sims 4 Bundle 5-el szert tehetsz a Jungle Adventure, a Fitness Stuff Stuff és a Toddler Stuff kiegészítőkre. Ha igazán pörgős és színes életet szeretnél a szimulációdba, ez a gyűjtemény lesz a megfelelő a célra.

A Sims 4 Bundle 6 kiváló választás lehet mindazok számára, akik kicsit sem hétköznapi élményekkel szeretnék megfűszerezni a szimulált családjaik életét.

A Fitness Stuff kiegészítővel most lehetőséged lesz majd némileg gatyába rázni simjeid életmódját és egészségét! Vadonatúj interakciók és eszközök állnak majd a rendelkezésedre, hogy formába hozd a karaktereidet, akik esetleg eltunyultak volna a kényelmes életben. A Jungle Adventure-rel pedig igazán elvadulhatnak majd a szürke hétköznapok – látogass el egzotikus helyekre és fedezd fel a legvadabb tájakat amelyekről mindeddig csak álmodozni mertél! A Toddler Stuff pedig mindezt megkoronázva lehetőséget nyújt arra, hogy gyerkőceid számára is gondoskodhass az izgalmas, új élményekről, míg a világot fedezik fel maguknak.

Info
Manufacturer:
Electronic Arts Inc.
Article No.:
MAXD708778
Aktiválási útmutató

 

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

 

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Opinions
Be the first to review this product!