Battlefield 4
Battlefield 4
8.76

Battlefield 4

Rendszerigény
OS Win 7 64
CPU Core i7-930 Quad 2.80GHz / Phenom II X6 1055T
RAM 8 GB
GPU GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
HDD 30 GB
Publication date
2013. 10. 31.
Változat
Standard
Transport cost
Free
In stock
Electronic product
8.76
Bonus point : 0.18 €
Details

A Battlefield 4 ™ Premium Edition új térképeket, módokat és egyebeket kínál egy egyszerű csomagban. Komplett kihívásokkal teli feladatok az új fegyverek feloldásához. Uralja a taktikai kihívásokat egy hatalmas interaktív környezetben - bontja le az ellenségeit árnyékoló épületeket, vezessen támadást fegyvercsónak hátuljából, vagy tegyen egy kis C4-es utat messze. Masszív, 64 játékosos csatákban használd fel az összes erőforrást, és játszd az erősségeidet, hogy megszerezd a győzelemhez vezető utat.

Főbb jellemzők
Dinamikus csatatér - Az interaktív környezet valós időben reagál az Ön fellépésére, így taktikai előny érdekében hajóroncsot válthat ki, vagy eláraszthatja az utcákat. Az ellenfelek nem tudják, mi ütött hozzájuk.

Több jármű, több szabadság - Több tucat járművel vezérelheti a csatatéren a helikopterektől és a lopakodó repülőgépektől a fegyvercsónakig és az ellenfelekig - mindezt úgy tervezték, hogy előnyt nyújtson a hatalmas, kaotikus térképeken.

Intenzív egyjátékos kampány - Ha magas a nemzetközi feszültség, akkor ki kell ürítenie a kritikus amerikai VIP-kat Sanghajból és küzdenie kell az esélyek ellen, hogy hazajuthasson.

Info
Manufacturer:
Electronic Arts Inc.
Article No.:
MAXD641806
Aktiválási útmutató

 

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

 

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Opinions
Be the first to review this product!