Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card
Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card
34.82

Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card

Aktiválási útmutató
  Kérjük látogasson el ide, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet) Írja be az aktivációs kódot a megadott mezőbe, majd töltse le az alkalmazást a sikeres aktivációt követően.  Most már csak le kell töltenie a játékot!    *Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén.  Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.
Publication date
2015. 04. 14.
Transport cost
Free
In stock
Electronic product
34.82
Bonus point : 0.70 €
Details

A Megalodon Shark kártyán 8 000 000 virtuális GTA dollárt találsz, melyet kedved szerint elkölthetsz a Grand Theft Auto Online játékban

 

Ebben a városban a kápé az úr. Oldd meg pénzgondjaidat, hogy bármit megszerezhess, amit csak megkívánsz Los Santos és Blaine County vidékén: vásárolj készpénzcsomagokat a Grand Theft Auto Online játékhoz! A megvásárolt pénz automatikusan megjelenik karaktered bankszámláján. Okosan költekezz, a pénz szórása csak rövid ideig nyújt vigaszt! A játékhoz a Grand Theft Auto V szükséges (külön kapható).

Info
Manufacturer:
Rockstar Games
Article No.:
MAXD628257
Opinions
Be the first to review this product!