The Sims 4 Limited Edition
The Sims 4 Limited Edition
10.40

The Sims 4 Limited Edition

Rendszerigény
OS Windows 7 64 bits
CPU Core 2 Duo E4300 1.8GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
RAM 2 GB
GPU GeForce 6600 GT / Radeon X1300 256MB
HDD 9 GB
Publication date
2014. 09. 04.
Változat
Limited Edition
Transport cost
Free
In stock
Electronic product
10.40
Bonus point : 0.21 €
Details

A JÁTÉKRÓL

A Sims 4 a várva várt életszimulációs játék, amely lehetővé teszi, hogy az élettel úgy játsszon, mint még soha. Készítsen intelligenciával és érzelmekkel új simeket, akiknek minden cselekedetét informálják és befolyásolják interakcióik és érzelmi állapotaik. Tapasztalja meg az összes új, intuitív és szórakoztató kreatív eszközt. Alakítsa meg simeit a Create A Sim-ben, és egyedi tapintásokat építsen a tapintható szobabázisú Build Mode segítségével. Dinamikus, érzelmekben gazdag játékmenet segítségével irányítsd simeid elméjét, testét és szívét, és életre keltsd történeteidet.

Jellemzők

Új simek  - intelligensebb, relativabb és érzelmileg gazdagabb simek létrehozása és irányítása.

Intelligencia  - Simjeid minden eddiginél természetesebben mozognak és cselekszenek, a többfeladatos feladattól kezdve az érzelmeik járás útján történő kifejezéséig. Válassza ki simjeinek személyiségét, válassza ki törekvéseiket, és fedezze fel egész életen át tartó céljaik mélységét simjeinek gondolatai, társadalmi készségei, karrierje és emlékei révén.

Érzelmi mélység  - Sims először érzi és fejezi ki az érzelmeket. A simid sokféle érzelmi állapotot és mélységet tapasztalhatnak meg, és más simek, cselekedetek, események, emlékek, vagy akár a választott ruházat és tárgyak befolyásolhatják őket. Az érzelmek nagyobb választékot kínálnak azáltal, hogy lehetőséget kínálnak arra, hogy még több lehetőséggel gazdagabb történeteket alkossanak.

Új kreatív eszközök  - hozzon létre egy simet, és a Build hatékonyabb, intuitívabb és szórakoztatóbb, mint valaha. Önnek szabadon simulhat simán tapintható pontossággal. Könnyedén építheti álmai otthonát az új helyiségalapú Építési mód segítségével.

Élénk környékek  - Válasszon ragyogó és sokféle tétel közül, ahol simei élhetnek. Az élénk látvány életre kelti simjeinek otthonát.

Gazdag jutalmak  - Keressen új tárgyakat, ruhákat és tulajdonságokat események befejezésével, gyűjtők felfedezésével és az eredmények elnyerésével.

Oszd meg alkotásaidat  - oszd meg simeid háztartásait barátaiddal és a közösséggel. Töltse le a közösségi alkotásokat egy teljesen új megjelenés érdekében.

A buli Sims 4 élete digitális tartalom - tartalmazza a lángoló Tiki bárot és a látványos parti jelmezeket

Info
Manufacturer:
Electronic Arts Inc.
Article No.:
MAXD472057
Aktiválási útmutató

 

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

 

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Opinions
Be the first to review this product!