Windows 7 Home Premium 32/64bit SP1
Windows 7 Home Premium 32/64bit SP1
11.23

Windows 7 Home Premium 32/64bit SP1

Rendszerkövetelmény
GPU: DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
HDD: legfeljebb 20 GB
RAM: 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
CPU: 1 GHz (a 7. generációs Intel processzorok nem kompatibilsek ezzel az operációs rendszerrel)
Number of users/machines
1
Transport cost
Free
In stock
Electronic product
11.23
Bonus point : 0.22 €
Details

Windows 7 Home Premium

Támogatás és rugalmasság

A Windows OEM verziói megegyeznek a teljes licenc kiskereskedelmi verzióival. A használat során egyáltalán nincs különbség az OEM Windows 10 és a Windows 10 Retail között. Mindkettő az operációs rendszer teljes verziója. Élvezheti az összes olyan funkciót, frissítést, amelyet elvárhat a Windows-tól. Az alábbiak kivételével:

  • Az OEM verziók nem kínálnak közvetlen, ingyenes támogatást a Microsoft ügyfélszolgálatától amennyiben hardverkompatibilitási vagy aktivációs problémával szembesülünk.
  • Az OEM licencek ahhoz a számítógéphez vannak kötve, amelyiken először telepítették és aktiválták.
  • Az OEM verziók minden hardverfrissítést lehetővé tesznek, kivéve az alaplap cseréjét. Ebben az esetben egy új Windows példányt szükséges vásárolnunk, mivel az OEM verzió át nem helyezhető, a hardver jelentős megváltozásával érvényét veszti.

A Windows 7 Home Premium megkönnyíti az otthoni hálózat létrehozását és az összes kedvenc fotó, videó és zene megosztását. Akár TV-t is nézhet, szüneteltethet, visszatekerhet és felvehet (szükség lehet egy sugárzott TV-tunerre). Szerezd meg a legjobb szórakozási élményt a Windows 7 Home Premium segítségével.

Egyszerűsítse számítógépét olyan új navigációs funkciókkal, mint az Aero Shake, a Jump Lists és a Snap. Testreszabhatja a Windows rendszert a tetszés szerinti megjelenés és érzés érdekében a témák és a tálcaprogramok módosításával. Az otthoni hálózat beállítása és a nyomtatókhoz és eszközökhöz való csatlakozás minden eddiginél egyszerűbb. A Windows 7 Home Premium támogatja a legújabb hardvert és szoftvert.

A Windows 7-et úgy tervezték, hogy a számítógép alvása és gyorsabb folytatása érdekében teljes kihasználja a 64 bites számítógépes hardver és memória előnyeit. A vezeték nélküli hálózatokhoz való csatlakozás gyors és egyszerű. Sok nyitott programot, dokumentumot és böngészőablakot kezelhet egyszerűen a nyitott ablakok miniatűr és teljes képernyős előnézeteivel. Nyissa meg a fájlokat, és gyorsabban keresse meg a számítógépet a továbbfejlesztett tálcával. Könnyedén rögzítheti a gyakran használt programokat a tálcán, és egyetlen kattintással elindíthatja őket.

A Windows 7 rendszerben a vezeték nélküli kapcsolatok létrehozása egyszerűbb az elérhető hálózatokhoz való következetes, egy kattintásos kapcsolatokkal, függetlenül attól, hogy ezek a hálózatok Wi-Fi, mobil szélessávú, betárcsázós vagy vállalati VPN alapúak-e. Csatlakoztassa a Windows 7 számítógépeket egy otthoni hálózathoz mindössze négy kattintással, és könnyedén elérheti az egyes fotókat, zenét és fájlokat - akár nyomtatókat is megoszthat - a HomeGroup segítségével.

A Windows 7 segít a számítógép alvásában és gyorsabb folytatásában. Úgy tervezték, hogy gyorsabban reagáljon a parancsokra, és elősegíti a számítógép megbízhatóságát.
Ez a termék egy online digitális kód. A megrendeléstől számított néhány munkaórán belül kézbesítjük regisztrált e-mail címére.

Info
Manufacturer's article number:
GFC-02021
Manufacturer:
Microsoft
Article No.:
MAXD409429
Opinions
Be the first to review this product!