L.A. Noire
L.A. Noire
9.30

L.A. Noire

Rendszerigény
OS: Windows 7 64-Bit Service Pack 1
CPU: Intel Dual Core 2.2 GHz, Quad Core 3.2GHz; AMD Dual Core 2.4Ghz, Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB - 8GB
HDD: 16GB
GPU: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB, NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB, Radeon HD3000 512MB, Radeon HD 6850 1024MB
Publication date
2011. 11. 08.
Transport cost
Free
In stock
Electronic product
9.30
Bonus point : 0.19 €
Details

Tartalmazza a konzolverziók összes korábban kiadott DLC-jét (beleértve a kiegészítő ruhákat, fegyvereket és tokokat, mint például a „Nicholson Electroplating”, „Reefer Madness”, „Naked City”, „Slip of the Language”, „Consul's Car” és még sok más) kezdettől fogva elérhetővé teszi őket a játékosok számára.

A hollywoodi aranykor háború utáni fellendülése közepette Cole Phelps egy LAPD-s nyomozó, akit fejjel dobtak a saját sikereiben fulladó városba. A korrupció tombol, a kábítószer-kereskedelem robbanásszerű, és a gyilkosságok száma minden eddiginél magasabb. A ranglétrán való feljutásért és a helyes cselekvésért folytatott harcában Phelpsnek fel kell tárnia az igazságot egy sor gyújtogatási támadás, összeesküvések és brutális gyilkosságok mögött, harcba szállva az LA alvilágával, sőt saját osztályának tagjaival is, hogy felfedje a várost megrendítő titkot korhadt magjáig. 

Az úttörő új animációs technológia segítségével, amely meghökkentő részletességgel rögzíti a színész arcának minden árnyalatát, az LA Noire egy erőszakos krimi, amely ötvözi a lélegzetelállító akciót az igazi nyomozói munkával, hogy soha nem látott interaktív élményt nyújtson. Keressen nyomokat, üldözze le a gyanúsítottakat és hallgasson ki tanúkat, miközben küzd az igazság megtalálásával egy olyan városban, ahol mindenkinek van rejtegetnivalója. 

A Broderick nyomozóruha
fokozza Cole Phelps ökölharc képességeit és a sérülésekkel szembeni ellenálló képességét. Az LA Noire folyamán Phelps elkerülhetetlenül találkozni fog olyan gyanúsítottakkal vagy érdekelt személyekkel, akik ellenállnak a letartóztatással szemben. Phelps kéz-kéz harci képességeit ezekben az esetekben fel lehetne használni, és a Broderick-öltöny, amely növeli a harci képességeit, előnyt nyújt Cole-nak a gallér elkészítésében.

A Sharpshooter nyomozó öltöny
puskákkal és pisztolyokkal élezi célját. Mindig a legrosszabb forgatókönyv bármely ügyben dolgozó nyomozó számára, elkerülhetetlenül vannak olyan esetek, amikor a gyanúsított üldözése vagy szembeszállása lövöldözéssé fokozódik. Ezekben a lövöldözős helyzetekben a Sharpshooter öltöny extra célpontosságot nyújt Cole-nak a bűnözők lebuktatásában.

The Badge Pursuit Challenge & Button Man Suit
Az LA Noire 1947-es Los Angeles-i gyönyörű kikapcsolódása körül 20 rendőrségi jelvény található, amelyeket meg kell találni és összegyűjteni. Találja meg mind a 20 jelvényt, hogy kinyissa a gömbölyded Button Man nyomozóruhát, amely extra lőszereket biztosít minden fegyverhez. Mindegyik jelvény további 5 XP-t is biztosít az intuíciós pontok feloldásához - speciális kreditek, amelyek segítségével Cole Phelps nyomozó kulcsfontosságú nyomozati betekintést nyújthat, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

A meztelen város alelnöke
Holtan találják Julia Randallt, egy lenyűgöző fiatal divatmodellt, akinek a világ a lábánál van, és saját kádjában lebeg. Az emberölési osztag számára úgy tűnik, mint egy tankönyvi társadalom öngyilkossága - az elbűvölő élet csúnya véget ér -, de Malcolm Carruthers halottkém továbbra sem győződik meg. Phelps és Earle nyomozók feladata, hogy dolgozzanak a helyszínen, és megállapítsák, melyik Randall kisasszony közül melyik ölte meg végül.

"A nyelv csúszása" forgalmi eset
Amikor egy ellopott autó volánja mögé elkapott gyanúsított azt állítja, hogy vásárolta a járművet tisztességesen és szögletesen, Phelps és Bekowsky nyomozók nem hatnak rá. Amikor bizonyítékként rózsaszín cédulát és eladási bizonylatot állít elő, felülnek és tudomásul veszik. Következik egy nyomozás, amely dobálós autótolvajokat, kettős beszédű autókereskedőket és egy lopásütőt dob ​​el, amely Los Angeles és az állam vonala között húzódik.

"Nicholson galvanizáló" gyújtogatási ügy
Reggel 9.45 -kor mennydörgő robbanás rázta meg Los Angeles -t. A városi tömbök lapítottak, füst és hamu tölti be a levegőt. Phelps és Biggs detektívek a volt Nicholson galvanizáló üzem helyére versenyeznek, hogy egy halom megválaszolatlan kérdést találjanak. Mi okozta a robbanást? Miben dolgoztak Nicholson alkalmazottai? És hol van Dr. Harold McLellan fővegyész és titokzatos női asszisztense?

"Reefer Madness" alelnök
A Vice Narcotics kap egy tippet Freddie Calhoun-tól, junkie-tól, snitch-től és mindenfelől a reménytelenektől. Úgy tűnik, Freddie egyszer csak egyenesen játssza, és információkat oszt meg az egész városra kiterjedő marihuána forgalmazó gyűrűről. Phelps és Earle nyomozó felkutatja, megkérdőjelezi és ráveszi az utat a művelet tetejére, és közben megtudja, hogyan csempészhetik el a szélhámosok ötven font doppingszállítmányokat, jól láthatóan.

„A konzuli autó” forgalmi eset
A reklámporos hátterében egy csillogó új modell, a Packard ül elhagyva. Tulajdonos nélkül, rendszám nélkül, még a kerekek teljes kiegészítése nélkül is az autó a selejt és a ház zsákutca felé tarthat. De a nyomozóknak egyetlen vezetőjük van - a járművet bejegyezték Los Angeles argentin konzulátusába. És van egy furcsa napló kérdése, amelyet helyrehoztak a helyszínről ...

Info
Manufacturer:
Rockstar Games
Article No.:
MAXD316757
Aktiválási útmutató

 

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Opinions
Be the first to review this product!