Xbox Game Pass Ultimate (1 hónap)
Xbox Game Pass Ultimate (1 hónap)
12.16

Xbox Game Pass Ultimate (1 hónap)

Támogatás

Minden támogatót XBOX konzol.

Subscription period
1 year
Transport cost
Free
In stock
Electronic product
12.16
Bonus point : 0.24 €
Details

Xbox Live Gold és több mint 100 kiváló minőségű játék, alacsony havi áron.

Játsszon együtt barátaival, és fedezze fel a következő kedvenc játékát. Az Xbox Game Pass Ultimate-hez való csatlakozással a fennmaradó Xbox Live Gold, konzolos Xbox Game Pass vagy PC-s Xbox Game Pass azonos időre, akár 36 hónapra frissül Xbox Game Pass Ultimate-ra. Minden konverzió végleges. Élvezze az Xbox Live Gold összes előnyét, valamint több mint 100 kiváló minőségű konzolt és PC-játékot egyetlen alacsony havi áron.

A folyamatosan hozzáadott játékokkal mindig talál új játékot. Minden műfaj hatalmas játékválasztékával mindenki számára megtalálható valami. Élvezze exkluzív tagi ajánlatokat és kedvezményeket. Játsszon együtt barátaival a legfejlettebb multiplayer hálózaton, és fedezze fel a következő kedvenc játékát.

Használja az aktív Xbox Game Pass Ultimate csomag tagságot, ha játékokat szeretne játszani Xbox One és Windows 10 PC-n. Az Xbox Game Pass Ultimate tartalmazza az Xbox Game Pass konzolhoz, az Xbox Game Pass PC-hez és az Xbox Live Gold szoftvert. Az Xbox Game Pass Ultimate vásárlása automatikusan frissíti a meglévő Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass tagságot Ultimate-re, a hátralévő napok alapján egyenként átszámítási arányban.

A jövőbeli kódváltásokra szintén vonatkozik az átváltási arány. A konverziós arány változhat. Az Ultimate összes konverziója végleges: A konvertálás után nem alakíthatja vissza Ultimate tagságát korábbi tagsággá. Fiókonként egyszerre legfeljebb 36 hónap beváltott Ultimate, beleértve az Xbox Live Gold és / vagy Xbox Game Pass (PC-re vagy konzolra) átkonvertált idejét.

Info
Manufacturer:
Microsoft
Article No.:
MAXD160444
Aktiválási útmutató

Termékaktiválás Microsoft fiókon keresztül.

Jelentkezzen be arra a személyi számítógépre, amelyen aktiválni szeretné a játékot.

A kezdőoldalon kattintson a Start ikonra, majd a Microsoft Store ikonra. 

Kattintson a Játékok fülre.

Keresse meg az aktiválni kívánt terméket.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Opinions
Be the first to review this product!